avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Activitate seba_maier

Activitate seba_maier

Madalina28 a scris:

Eu doresc sa dau sfat UNBR-ului: să înceteze odată pentru totdeauna să ne mai trateze ca pe niște fraieri! Lumea e mică și orice se află despre neregulile făcute de ei. Dacă ei nu știau oamenii mai vorbesc între ei și orice secret se descoperă mai devreme sau mai târziu. Ar trebui să iasă în public să ne dea niște explicații pentru notările făcute. Măcar așa ca să se apere. Dar vedeți nu au curaj pentru că sunt lași.

Noi suntem lasi nu ei, nu suntem in stare sa ne adunam sa facem ceva sa ne aparam proprile interese...pentru memoriul respectiv s-au adunat 30 de semnaturi din sute care ne tot plangem pe diferite site-uri de socializare ... imi pare nespus de rau ca nu avem curajul sa iesim in plublic si sa facem un "mic scandal"... poate doar asa tara asta va avea un viitor... sunt convins ca in germ, franta, elvetia etc nu exista asa ceva...dc oare? pentru ca sunt mai multi sau mai putini ? NU, pentru ca sunt uniti si nu le este frica sa isi apere interesele...unde o sa ajungem peste 5 10 ani ... vai de capul nostru

mariusbancila a scris:

eu am auzit ca pe langa cele 2 poze(tip buletin)se mai cere si una in format A4,astfel cei din comisia de verificare vor putea intui mai bine daca suntem apti sa imbratisam aceasta meserie tinand cont de fizionomia fetei.

Hai ca asta a fost buna. Probabil si un video :)) Va salut si cum merge treaba? Pregatiti?
adriangrosu77 a scris:

am si eu o intrebare. legea e destul de prost structurata cu toate sectiunile si subsectiunile si nu as vrea sa gresesc.
LA OEPA AVEM SI ASISTENTA JUDICIARA ?

am vazut ca pt exam de definitivat este trecuta, iar la stagiari nu.

Asistenta judiciara din fericire nu o avem. Nu pot spune acelasi lucru si despre contractul de asistenta juridica :P
Va salut, am si eu o intrebare cu privire la tematica de la OEPA. La punctul 5 "Drepturile si indatoririle avocatilor in raporturile cu clientii" ce articole intra mai exact? Intra si contractul de asistenta juridica? Multumesc anticipat
Va salut, ce carti de teste grila pentru dr civil sunt, dupa noul cod civil??? Voineag are teste cu referire la noul cod doar pentru aplicarea in timp a noului cod civil, bunurile si actul juridic ..:(
Deci sa inteleg ca tematica o sa apara abia in iulie?