avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate ChelYe

Activitate ChelYe

Răspuns la discuția Problema card salariu
nu stie nimeni ? 😞
Buna ziua , problema e in felul urmator :
-acum un an avand cardul de salariu la BancPost , am scos salariu de 1700 lei in ziua de 31 Mai , luna urmatoare(Iunie) tot in ziua de 30-31 nu stiu din ce cauza contul-cardul a fost blocat si a trebuit s-a ma duc la banca pt. al debloca dar nu s-a putut pe loc nu stiu din ce motive suma retrasa anterior cea de 1700 lei era pe minus . Doamna de la birou mi-a spus ca a fost o greseala si s-a mai virat inca o data aceesi suma doar ca eu trebuia pe luna Iunie trebuia s-a incasez doar 1000 lei si cumva doamna de la banca mi-a scos un extras cu suma de 1000 lei care am retras-o de la caserie , mentionand ca va trebui s-a fac o verificare sold cu cardul urmatoarea zi pt. ca ea va sterge acel -1700 lei bagati aiurea de banca . Acum eu urmatoarea zi la atm cred ca am scos acei 1700 lei care BANCA nu ia dat pe minus ci pe plus .
Eu acum nu mai am cardul de salariu la BancPost si am vrut sa-l inchid doar ca figurez cu suma aceea de 1700 lei datori la ei !!!#-oAcum ce se poate intampla ca banca nu vrea sa inchida contul si mai nou s-a faca nush ce oprire pe salariu sau mai rau Biroul de CrediteX-( . Eu nu am nimic semnat cu ei credit de nevoi sau overdraft si nici nu mai stiu sigur daca am scos banii aia chiar daca la ei "figureaza"ca i-as fi scos . Un raspuns va rog !=D>
***Multumesc***