avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Problema card salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Problema card salariu

Buna ziua , problema e in felul urmator :
-acum un an avand cardul de salariu la BancPost , am scos salariu de 1700 lei in ziua de 31 Mai , luna urmatoare(Iunie) tot in ziua de 30-31 nu stiu din ce cauza contul-cardul a fost blocat si a trebuit s-a ma duc la banca pt. al debloca dar nu s-a putut pe loc nu stiu din ce motive suma retrasa anterior cea de 1700 lei era pe minus . Doamna de la birou mi-a spus ca a fost o greseala si s-a mai virat inca o data aceesi suma doar ca eu trebuia pe luna Iunie trebuia s-a incasez doar 1000 lei si cumva doamna de la banca mi-a scos un extras cu suma de 1000 lei care am retras-o de la caserie , mentionand ca va trebui s-a fac o verificare sold cu cardul urmatoarea zi pt. ca ea va sterge acel -1700 lei bagati aiurea de banca . Acum eu urmatoarea zi la atm cred ca am scos acei 1700 lei care BANCA nu ia dat pe minus ci pe plus .
Eu acum nu mai am cardul de salariu la BancPost si am vrut sa-l inchid doar ca figurez cu suma aceea de 1700 lei datori la ei !!!#-oAcum ce se poate intampla ca banca nu vrea sa inchida contul si mai nou s-a faca nush ce oprire pe salariu sau mai rau Biroul de CrediteX-( . Eu nu am nimic semnat cu ei credit de nevoi sau overdraft si nici nu mai stiu sigur daca am scos banii aia chiar daca la ei "figureaza"ca i-as fi scos . Un raspuns va rog !=D>
***Multumesc***
Cel mai recent răspuns: ChelYe , utilizator 23:29, 21 Martie 2013
nu stie nimeni ? 😞

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft neacoperit mmpfe mmpfe Buna ziua, In 2004 am contractat un overdraft la salariu in valoare de 3500 ron. In ultima zi din luna, banca imi retragea din cont dobanda corespunzatoare ... (vezi toată discuția)
Datorie bancara din cauza unei erori de soft mfulga mfulga Buna ziua, M-am confruntat de curand cu urmatoarea situatie. Pana in septembrie 2007 salariul lunar mi-a fost livrat la o anumita banca. Schimbandu-mi locul ... (vezi toată discuția)
Comisioane cristinutz09 cristinutz09 Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)