avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Overdraft neacoperit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Overdraft neacoperit

Buna ziua,

In 2004 am contractat un overdraft la salariu in valoare de 3500 ron. In ultima zi din luna, banca imi retragea din cont dobanda corespunzatoare overdaft-ului. Anul acesta, la sfarsitul lunii august, cand imi expira si cardul de salariu, contul meu era pe minus 20 lei si, astfel, banca nu a mai avut de unde sa retraga dobanda. Pe data de 10 septembrie, cand mi-a fost virat salariul, banca a retras 3550 ron, acoperindu-mi toata valoarea overdraftului si inchizandu-l definitiv.Mentionez ca nu am fost anuntata ca se va lua o asemenea masura...la incercarile mele de a contacta banca (am facut si o reclamatie scrisa) mi s-a raspuns ca nu se mai poate face nimic, ca overdraft-ul a fost inchis si ca banca poate lua aceasta masura daca clientul nu-si indeplineste obligatia de a achita la sfarsitul lunii dobanda aferenta. De asemenea, mentionez ca au existat cateva luni in care contul meu ramanea pe minus la sfarsitul lunii dar achitam suma pe data de 10 a lunii urmatoare.
Intrebarea mea este:cum pot recupera acesti bani si daca este legala masura luata de banca, atat timp cat clientul nu a fost anuntat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:41, 28 Septembrie 2011
cititi cu atentie contractul de overdraft si conditiile generale de afaceri ale bancii. O sa vedeti ca v-ati dat acordul pentru o astfel de operatiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema card salariu ChelYe ChelYe Buna ziua , problema e in felul urmator : -acum un an avand cardul de salariu la BancPost , am scos salariu de 1700 lei in ziua de 31 Mai , luna ... (vezi toată discuția)
Overdraft TeoDora72 TeoDora72 In 2004 am primit (de la serviciu) un card de debit cu optiune de overdraft (900 RON). In 2005 am folosit integral acel overdraft; presupun ca overdraftul se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca .... danielhustiu danielhustiu Buna seara. Prietena mea are 2 carduri de credit si de cateva luni are numai probleme cu banca. Problema suna cam asa: Acum cateva luni prietena mea a ... (vezi toată discuția)