avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Overdraft
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Overdraft

In 2004 am primit (de la serviciu) un card de debit cu optiune de overdraft (900 RON). In 2005 am folosit integral acel overdraft; presupun ca overdraftul se restituia automat, de fiecare data cand imi primeam salariul in cont (salariul era ceva mai mare decat valoarea overdraftului). Din septembrie 2008 nu am mai primit salariu deloc pe acel card (care intre timp a si expirat) si eu stiu sigur ca nu am achitat overdraft-ul...dar....nimeni (banca, adica) nu m-a anuntat in niciun fel de nimic (nici notificare, nici telefon). Anul trecut, trecand pe la o sucursala a acelei banci, am intrebat un functionar de overdraftul meu si mi-a confirmat verbal ca apare ca deschis, 900 RON. De atunci, desi am vrut sa il platesc, nu raman niciodata acei 900 RON... asta e alta poveste... insa, nu ar fi trebuit ca banca sa ma anunte in vreun fel? Ca ...doar le datorez bani...
O cunostinta mi-a zis sa nu fac nimic, ca in 3 ani datoria se prescrie; 3 ani de cand? Multumesc

Alte discuții în legătură

Datorie bancara din cauza unei erori de soft mfulga mfulga Buna ziua, M-am confruntat de curand cu urmatoarea situatie. Pana in septembrie 2007 salariul lunar mi-a fost livrat la o anumita banca. Schimbandu-mi locul ... (vezi toată discuția)
Procedura recuperare restante ACS06 ACS06 Buna ziua, Desi situatia mea este asemanatoare cu multe alte cazuri de pe forum as dori sa aflu mai multe detalii privind modalitatea recuperarii ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca mfulga mfulga Buna ziua, M-am confruntat de curand cu urmatoarea situatie. Pana in septembrie 2007 salariul lunar mi-a fost livrat la o anumita banca. Schimbandu-mi locul ... (vezi toată discuția)