Buna ziua! In perioada imediat urmatoare o sa achizitionez un autoturism second hand. Problema pe care o am e ca imediat dupa aceea o sa imi schimb domiciliul in Bucuresti si aici as vrea sa inmatriculez masina, dar asta inseamna schimbarea actului de identitate folosit in contractul de vanzare-cumparare.
Voi mai putea sa inmatriculez masina daca cartea de identitate din contractul de vanzare cumparare e diferita de cea folosita la dosarul de inmatriculare? Ar trebui sa aman achizitia pana la eliberarea noii carti de identitate?
De vandut stiu destul de clar ca nu pot, dar ma gandeam daca faptul ca am plecat din tara (probabil) definitiv imi poate afecta dreptul de proprietate asupra apartamentului, fiind un program creat pentru tinerii care au planuri in Romania, in general.
În urmă cu un an si jumatate am accesat un credit Prima Casa si am cumparat un apartament. In urma cu 3 luni mi-am schimbat locul de munca si m-am mutat cu contract de muncă pe o perioadă nedeterminată în Italia. Stiu ca este posibil ca raspunsul sa se afle pe undeva prin contractele semnate, dar vreau sa va cer parerea. Ma gandesc mai mult ce s-ar intampla daca o persoana rauvoitoare m-ar "turna", mai ales ca am platit deja suficiente rate, dar pot sa-l vand abia dupa 5 ani de la obtinerea creditului.