avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare dupa schimbare act identitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare dupa schimbare act identitate

Buna ziua! In perioada imediat urmatoare o sa achizitionez un autoturism second hand. Problema pe care o am e ca imediat dupa aceea o sa imi schimb domiciliul in Bucuresti si aici as vrea sa inmatriculez masina, dar asta inseamna schimbarea actului de identitate folosit in contractul de vanzare-cumparare.
Voi mai putea sa inmatriculez masina daca cartea de identitate din contractul de vanzare cumparare e diferita de cea folosita la dosarul de inmatriculare? Ar trebui sa aman achizitia pana la eliberarea noii carti de identitate?

Multumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:10, 9 Iulie 2016
Termenul de finalizat procedura de inmatriculare este de 30 de zile de la data achizitiei
Avand in vedere si obligatia trecerii bunului mobil pe rol fiscal,este de preferat sa realizati inregistrarea pe rol fiscal concomitent si a bunului imobil si a vehiculului
Daca perioada de la eventuala achizitie vehicul,fata de schimbarea domiciliului este mai mare de 30 de zile ,este de preferat sa achizitionati vehiculul dupa schimbarea domiciliului, pentru a nu desfasura demersuri la autoritati de mai multe ori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etape vanzare masina andreiionel andreiionel Vreau sa vand masina. Care sunt etapele care trebuiesc parcuse.? (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie pentru înscrierea unui autoturism cu numere roșii şi de unde le obțin? Lerim Lerim Ce acte am nevoie pentru înscrierea definitivă unui autoturism second cu numere roșii.Menționez că am RAR efectuat, este înregistrată la ... (vezi toată discuția)
Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)