Multumesc frumos pentru raspuns,dar eu in calitate de fost angajat?pentru ca punctele de lucru din orasul meu s-au inchis?oare si fostii angajati vor fi inscrisi la masa credala fara a face eu o cerere catre administratorul judiciar?
Multumesc frumos.
Buna seara,am rugamintea daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat........am aflat ca de curand a intrat in insolventa firma la care am lucrat...si de la care am de recuperat ultimile 2 salarii si garantia care mi-a fost oprita din salariu.Intrebarea este daca eu ca fost angajat am dreptul de a ma inscrie la masa credala daca nu am nici o dovada ca nu am primit acesti bani (doar de la banca sa fac dovada ca nu au virat in contul meu acesti bani)si daca firma este in Bucuresti care este procedura.Multumesc frumos
Buna ziua,
am si eu o problema cu angajatorul si va rog sa ma ajutati cu un sfat:am lucrat timp de 2 luni la um magazin Inmedio dar mi se impunea un program foarte lung si am anuntat patronul ca imi dau demisia dar astept sa angajeje om in loc.In prima luna mi-a oprit din salariu 500 lei ca si garantie (salariul fiind de 1000 lei)dar fara un contract de garantie.La sfarsitul celei de a doua luna cand am incetat activitatea mi-a spus ca imi va da salariul si garantia retinuta dar dupa inventar cu mentiunea ca inventarul s-ar putea sa nu iasa bine.Azi mi s-a comunicat ca sa iesit lipsa 6000 lei si eu trebuie sa mai aduc de acasa inca 500 lei.Eu nu am luat nimic dar ma obliga sa platesc(in magazin mai lucreaza patroana si fiica acesteia)partea mea 2000 de lei.Am rugamintea sa ma sfatuiti cum sa procedez...Multumesc frumos