Buna ziua,
am si eu o problema cu angajatorul si va rog sa ma ajutati cu un sfat:am lucrat timp de 2 luni la um magazin Inmedio dar mi se impunea un program foarte lung si am anuntat patronul ca imi dau demisia dar astept sa angajeje om in loc.In prima luna mi-a oprit din salariu 500 lei ca si garantie (salariul fiind de 1000 lei)dar fara un contract de garantie.La sfarsitul celei de a doua luna cand am incetat activitatea mi-a spus ca imi va da salariul si garantia retinuta dar dupa inventar cu mentiunea ca inventarul s-ar putea sa nu iasa bine.Azi mi s-a comunicat ca sa iesit lipsa 6000 lei si eu trebuie sa mai aduc de acasa inca 500 lei.Eu nu am luat nimic dar ma obliga sa platesc(in magazin mai lucreaza patroana si fiica acesteia)partea mea 2000 de lei.Am rugamintea sa ma sfatuiti cum sa procedez...Multumesc frumos
Nu duce-ti nici un ban de acasa,nu va putea sa demonstreza culpa dvs. daca nu ati preluat stocul cu inventar,In ce priveste banii dvs. il dati in judecata sau treceti in dreptul lor .....ucenicie.
Delapidare.
GabiM7
Buna ziua! M am angajat la un magazin de cartier in urma cu 11 luni casi vanzatoare cu functia de lucrator comercial. In acest magazin mai lucrează pe ... (vezi toată discuția)