mentionez ca am fost personal cu,carnetul de munca la itm slatina,si nici macar nu m-au luat in considerare,am incercat sa explic ca patroana are punctul de lucru in brasov dar se lucreaza in com Brastavatu,iar directorul de la itm mi-a spus ca are voie sa lucreze la negru.
mentionez ca am lucrat 2008 si 2009,iar in carnetul de munca mia operat dor patru luni,si mi-a modificat si ingrosat cu pixu,ca si cand am lucrat 2 ani,.banii nu nea platit decat 20ron pe zi,si in aceste conditii nu a facut nici un virament C.A.S pentru a mise lua in calcul la pensionare.
am lucrat la o sectie de confectii in 2008-2009,si in 2012,aproximativ 3 ani,am cerut carnetul de munca intru cat mi-am deschis un magazin,si patroana respectiva mi-a zis ca la pierdut,dupa multe insistente mil-a restituit si am constatat ca am modificari in carnetul de munca,nu mi-a virat contributiile la pensii,acesta erea si motivul pentru care nu-mi dadea carnetul,ce pot face intru cat banii ce mi-sau dat au fost mai putin viramentele,unde ma pot adresa intru cat nu mi-sau dat toti banii precum si modificarea din carnetul de munca.
unde putem sesiza ca intr-o casa de locuit functioneaza un atelier de confectii fara nici o aprobare,la casa respectiva,sau facut diverse constructii amenajari fara autorizatie,vecinii fiind deranjati.