avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate Claudya01

Activitate Claudya01

O ultima intrebare pot depune o petitie catre ITM ulterior depunerii la secretariatul companiei a notificarii de incetare a CIM in perioada de proba sau exista un termen limita?
Daca expun aceste nereguli organelor abilitate (ITM in cazul acesta), pot spera la remedierea situatiei in speta recuperea baniilor restanti si intocmirea dosarului medical chiar daca decid sa demisionez ? Multumesc.
Multumesc pentru raspunsuri, contractul este incheiat pe perioada nedeterminata avand perioada de proba de 90 de zile. Si nu am inteles foarte exact devine sau nu contractul nul daca demisonez si ma angajez in alta parte deoarece am primit 2 raspunsuri diferite, iar din cate stiu eu obligativitatea intocmirii certificatului medical revine angajatorului si nu angajatului , tin sa mai mentionez ca eu tot l-am ,,batut la cap" cu chestiunea asta dar el ma tot amana.
Buna ziua de circa 3 luni lucrez pentru o societate comerciala dupa ce am fost anterior somera la finalizarea facultatii. Dorim sa intreb daca imi dau demisia in perioada de proba (mai am circa 2 sapt din ea) fiindca nu mi-a fost achitat salariul decat partial (pe luna martie), plus faptul ca nu mi a fost intocmit certificatul medical la semnarea CIM, mai trebuie sa stau in preaviz? Totodata as mai dori sa stiu daca contractul de munca semnat devine nul deoarece nu am avut intocmit dosarul medical pentru functia ocupata? Am gasit un alt job intre timp si as dori sa plec fiindca sunt multe nereguli in firma. Tin sa precizez ca angajatorul are intocmit conventie cu Ajofm pentru a obtine acei 750 lei in fiecare luna fiindca a angajat un absolvent de studii superioare. Multumesc anticipat.
Buna dimineata, ma confrunt si eu cu o problema in ideea ca din luna iulie 2012 si pana in prezent locuiesc cu prietenul meu intr-un ap. cu 2 camere dar nu sunt inregistrata ca persoana la administratie/intretinere. AU fost cateva discutii pe acesta tema cu cativa locatari care pretindeau ca m-au vazut de nenumarate ori si ca ma sustrag de la plata intretinerii. Tin sa precizez ca prietenul meu este trecut ca unica persoana la intretinere el avand statut de chirias. As dori sa stiu daca se afla ca defapt am locuit si martorii de care vorbeam mai devreme decid sa intervina in defavoarea mea la ce tip de sanctiuni sa ma astept? Multumesc o zi buna,