Cine a zis ca pana pe 28 aprilie se pot face cererile de retragere cred ca s-a inselat. Art.7, alin.3 din regulamentul de concurs spune ca pana la publicarea listei finale, iar calendarul spune ca listele finale se publica dupa perioada 5-9 mai, cand se solutioneaza contestatiile la lista. Eu din pacate n-am avut cum sa ma retrag inca, si ma impacasem cu ideea ca pierd si banii, dar eu inteleg ca mai am timp.
Scuze, aveam ceva probleme cu netul.
[ link extern ]
Suna la relatii cu publicul, secretariat si etc. Ar trb sa poti trimite fax si direct la ei sau iti dau ei un nr. de fax. Dar oricum, mai bine ii suni intai sa vezi ce instructiuni iti mai dau si ei.
rosa_weigand a scris:
Pentru mine asta s-a dovedit sa fie decizia corecta, tinand cont ca situatia mea de acasa este mai mult decat problematica. Daca m-as fi putut ocupa de examen as fi dat si eu, dar nu se poate si nu are sens sa fortez lucrurile. Nu am cedat de la stresul cu examenul, eram chiar destul de entuziasmata si de optimista, dar nu pot nici sa ma fortez sa fac fata la mai mult decat pot. O sa invat in continuare cand o sa mai am cum, si nu renunt pe termen lung, dar asa s-au aranjat lucrurile acum si ...accept situatia, ca n-am incotro.
Buna! te rog spune-mi unde ai depus cererea si ce anume ai scris in ea?
Mult succes!
Pentru mine asta s-a dovedit sa fie decizia corecta, tinand cont ca situatia mea de acasa este mai mult decat problematica. Daca m-as fi putut ocupa de examen as fi dat si eu, dar nu se poate si nu are sens sa fortez lucrurile. Nu am cedat de la stresul cu examenul, eram chiar destul de entuziasmata si de optimista, dar nu pot nici sa ma fortez sa fac fata la mai mult decat pot. O sa invat in continuare cand o sa mai am cum, si nu renunt pe termen lung, dar asa s-au aranjat lucrurile acum si ...accept situatia, ca n-am incotro.