avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate medcar

Activitate medcar

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
rosa_weigand a scris:

Cine a zis ca pana pe 28 aprilie se pot face cererile de retragere cred ca s-a inselat. Art.7, alin.3 din regulamentul de concurs spune ca pana la publicarea listei finale, iar calendarul spune ca listele finale se publica dupa perioada 5-9 mai, cand se solutioneaza contestatiile la lista. Eu din pacate n-am avut cum sa ma retrag inca, si ma impacasem cu ideea ca pierd si banii, dar eu inteleg ca mai am timp.

Ce bine ar fin nici eu nu m-am retras! Tine-ma si pe mine la curent cu inf.
Multumesc!
rosa_weigand a scris:

Scuze, aveam ceva probleme cu netul.

[ link extern ]
Suna la relatii cu publicul, secretariat si etc. Ar trb sa poti trimite fax si direct la ei sau iti dau ei un nr. de fax. Dar oricum, mai bine ii suni intai sa vezi ce instructiuni iti mai dau si ei.

Multumesc mult!
medcar a scris:

rosa_weigand a scris:

Pentru mine asta s-a dovedit sa fie decizia corecta, tinand cont ca situatia mea de acasa este mai mult decat problematica. Daca m-as fi putut ocupa de examen as fi dat si eu, dar nu se poate si nu are sens sa fortez lucrurile. Nu am cedat de la stresul cu examenul, eram chiar destul de entuziasmata si de optimista, dar nu pot nici sa ma fortez sa fac fata la mai mult decat pot. O sa invat in continuare cand o sa mai am cum, si nu renunt pe termen lung, dar asa s-au aranjat lucrurile acum si ...accept situatia, ca n-am incotro.

Buna! te rog spune-mi unde ai depus cererea si ce anume ai scris in ea?
Mult succes!

Te rog raspunde-mi azi, ca e ultima zi!
Sau poate ma poate ajuta altcineva!
Multumesc!
rosa_weigand a scris:

Pentru mine asta s-a dovedit sa fie decizia corecta, tinand cont ca situatia mea de acasa este mai mult decat problematica. Daca m-as fi putut ocupa de examen as fi dat si eu, dar nu se poate si nu are sens sa fortez lucrurile. Nu am cedat de la stresul cu examenul, eram chiar destul de entuziasmata si de optimista, dar nu pot nici sa ma fortez sa fac fata la mai mult decat pot. O sa invat in continuare cand o sa mai am cum, si nu renunt pe termen lung, dar asa s-au aranjat lucrurile acum si ...accept situatia, ca n-am incotro.

Buna! te rog spune-mi unde ai depus cererea si ce anume ai scris in ea?
Mult succes!
Buna ziua! sunt un fost salariat al postei romane, cu o vechime de 36 ani - numai in cadrul companiei. Am fost disponibilizat incepand cu data de 14 octombrie 2013, in urma deciziei in care se mentiona faptul ca pana la data respectiva voi primi adresa cu suma de bani acordata cu titlu de salarii compensatorii si cu modalitatea de plata. Pe data de 25 octombrie am primit o adresa prin care mi se transmite sa ma prezint urgent la Oficiul Judetean de ocuparea fortei de munca pentru a beneficia de somaj. Nici vorba de salarii compensatorii.
Va rog sa ma indrumati cu procedura care trebuie urmata, deoarece nu cred ca este corect! Va multumesc!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Buna! A fost un razboi al contestatiilor, este poate un pic cam mult ca persoana de pe locul 162 sa ajunga pe 44, nu stiu ce sa cred, sa ridici o nota cu un punct?! Felicitari celor admisi!
Buna. A fost de scris un text in 5 min, cu foarte multe semne!
Buna! A fost foarte greu, parca eram candidati pentru un post de informatician! da au si avut de unde alege! totusi nu se mai afiseaza rezultatele finale!
Buna! cum a fost proba practica la iasi?