avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizare Posta Romana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizare Posta Romana

Buna ziua! sunt un fost salariat al postei romane, cu o vechime de 36 ani - numai in cadrul companiei. Am fost disponibilizat incepand cu data de 14 octombrie 2013, in urma deciziei in care se mentiona faptul ca pana la data respectiva voi primi adresa cu suma de bani acordata cu titlu de salarii compensatorii si cu modalitatea de plata. Pe data de 25 octombrie am primit o adresa prin care mi se transmite sa ma prezint urgent la Oficiul Judetean de ocuparea fortei de munca pentru a beneficia de somaj. Nici vorba de salarii compensatorii.
Va rog sa ma indrumati cu procedura care trebuie urmata, deoarece nu cred ca este corect! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 28 Octombrie 2013
Chiar daca ati primit acea adresa, acest lucru nu inseamna ca nu veti primi si salariile compensatorii dupa ce v-ati inscris la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 36/2013 alinamadalina alinamadalina Buna ziua,o mare rugaminte la dumneavoastra am primit decizie de concediere in data de 13 sept/2013 ca urmare a restructurarilor facute in compania de stat la ... (vezi toată discuția)
Conditii de pierdere a compensatiilor prin ordonanta, prin concediere individuala-art 65 cm AndreeaIvanov AndreeaIvanov Buna ziua, Am o nelamurire legata de informatia primita de Agentia de Somaj Locala Craiova - un salariat, ce beneficiaza de ordonanta CFR Marfa, adica plati ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii si pfa mjjj mjjj Am fost disponibilizat de la posta. In situatia in care imi deschid un PFA si inchei un contract cu o Primarie mai beneficiez de somaj, venit lunar de ... (vezi toată discuția)