avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate marinaa7

Activitate marinaa7

de ceva vreme m-am hotarit sa divortez,m-am interesat pe unde am putut in legatura cu aceasta ,dar nu inteleg deloc care sint pasii pe care o mama trebuie sa-faca pt.a obtine custodia unica a celor doua fetite minore.De 8 luni de cind am plecat de acasa impreuna cu copii din cauza batailor primite,tatal lor nu s-a mai interesat deloc de ele,nu m-a ajutat deloc financiar si sun foarte sigura ca nu o va face nici de acum incolo.casa unde el locuieste am inteles ca a devenit o cocina de porci,astfel incit copii mei nu ar mai putea merge niciodata acolo,nici macar in vizita.El este un om care nu este in stare sa se descurce el singur,dar sa mai aiba grija de copii.Chiar si atunci cind eram acasa greul casei era pe umerii mei,pe el neinteresindul niciodata daca copii au nevoie de ceva.Deaceea eu consider ca nu-si merita dreptul de tata,nu se comporta ca un tata...mai mult,dupa plecarea mea de acasa a inceput sa spuna ca fata cea mica nu este a lui,asa spune la toata lumea,chiar si mie.....toate vorbele acestea numai dupa ce am plecat. Va rog sa ma sfatuiti si pe mine,ce ar trebui sa fac pt.ca el sa nu mai aiba drept asupra copiilor...nu as vrea ca copii mei sa fie obligati sa stea la el in vacante tinind cont de conditiile mizere in care sta.Nu vreau sa fiu nevoita sa ii cer acordul in cazul in care vreau sa ma stabilesc cu copii in strainatate.Va rog....sfatuiti-ma si pe mine,sunt disperata