avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate Eleena87

Activitate Eleena87

Buna ziua !Proprietara de la care a cumparat casa la fel nu avea contract si nici buletin deoarece i-au fost furate mai pe scurt (i-au spart casa ) inainte ca bunica sa cumpere de la ,aceeasta femeie.Ea a decedat intre timp si chitanta de mana este cu datale dansei adica CNP-ul,adresa si codul de rol de la taxe si impozite, nici dansa nu a mai putut sa-si faca buletinul la adresa respectiva, neavand contract.Am incercat sa-i gasesc surorile incercand sa le rog sa-mi faca actele dar si el sunt decedate dinaintea proprietarei,iar fostul sot de care divortase,mi-a spus ca( el nu se baga ca ia adica proprietara nu a vrut sa-i dea si lui bani mai multi cand a vandut).Se poate sa merg la directia taxe si impozite cu chitanta de plata a impozitului si in baza chitantei de mana sa-mi dea cv pentru politie sa ma treaca drept chirias cumva?
Va multumesc din suflet pentru raspusuri! Mai am o intrebare daca se poate sa ma ajutati.Daca garsoniera este luata pe chitanta de mana de bunica cum i-mi poate face domiciliul la aceeasta adresa deoarece alocatia fetitei,abonamentele la telefon si multe lucruri i-mi vin pe domiciliul sotului,Si nu ma inteleg cu el amiabil in nici-o privinta . Va multumesc anticipat1
Buna seara! Am o fetita de 1an si 8 luni,iar in urma cu 3 luni sotul meu a plecat.Acum eu vreau inainte de divort (suntem casatoriti) sa cer pensie alimentara,dar nu stiu daca se poate,si daca Da ce acte tebuiesc.Vreau sa divortez dar i-mi este frica deoarece in cazul in care eu nu pot face dovada ca am o locuinta. I-mi poate lua copilul daca nu am o locuinta?Mentionez ca in anul 2000 bunica a cumparat o garsoniera in bucuresti de la o batrana,pe chitanta de mana,in care eu am locuit impreuna cu sotul si in continuare eu si fetita.