va multumesc pentru raspunsuri,dar as dorii sa stiu un raspuns concret cu privire la perioada de prescriere,din auzite stiu ca 5 ani.
Credeti ca as avea vreo sansa sa primesc dovada de circulatie dupa rezultatul testelor de la IML ? In urma cu aprox 1.5 ani am fost pt eliberarea unei dovezi iar demersurile au fost ok, numai ca nu m-am prezentat pt ridicarea dovezii fiind plecat din tara
fapta nu cred ca are o natura asa grava,doar ca la noi sistemul este defect,de ce spuneti ca nu am sanse sa se prescrie fapta ? atata timp cat dosarul sta bine mersi acolo nu il deranjeaza nimeni , iar rezultatele de la IML au fost "comandate"
Buna seara dragilor,am o problema care ma roade de ceva timp. In urma cu 3 ani am comis un accident de circulatie care a rezultat vatamarea corporala a unei persoane,am fost condus la sediul IML pt recoltarea probelor biologice ( alcool ) iar rezultatul a iesit negativ, jumatate de an mai tarziu am fost sunat sa ma prezint la politie care mi-au spus ca am condus sub influenta drogurilor ( cannabis ), mentionez ca in ziua in care am fost la IML nu s-a pomenit nimic de droguri,am vorbit cu doctorul de serviciu de acolo care nu a mentionat nimic. Acum problema este in felul urmator , dosarul stagneaza la politie deoarece am refuzat sa dau orice fel de declaratie in privinta asta,acum vin doua mici intrebari..cat timp dureaza pana la prescrierea faptei ( in cazul in care dosarul ramane la politie ) ? Iar a doua intrebare.. Ce risc daca sunt prins conducand cu permisul suspendat?, mentionez ca am avut dovada de circulatie prelungita 3 luni iar apoi am fost plecat din tara timp in care au venit si rezultatele minunate de la IML. Va multumesc tuturor si va doresc o seara placuta!