Buna ziua,
ma numesc alex si am o grava problema:sotia na insala de 1 an, am aflat acun o luna am discutat cu ea si a spus ca o sa puna capat aventurii.Dar nu a facuto a plecat dupa el in strainatate pe motiv ca se duce cu lucrul. dar am dovezi ca nu este asa. a facut poze acolo cu eu si dupa ce le-a aratat unei prietene(care este in cardasie cu ea si aceasta a influentato pentru ca nu ma place pe mine), le-a sters.eu aveam ceva banuieli pentru ca a venit schimbata de acolo si am reusit cu un soft sa recuperez pozele sterse ce amantul(este primul iubit).eu nu vreau sa ma despart de ea pentru ca o iubesc si sunt gata sa o iert(avem un copil de 9 ani si 11 ani de casnicie). ea zice ca nu mai vrea sa fim impreuna dar nu recunoaste ca nu a rupt relatia cu amantul, eu incerc prin orice metoda sa salvez casnicia dar ea nu prea vrea. daca se ajunge la divort cinbe are dreptul la copil mai ales ca aceasta traieste in adulter de peste un am , a plecat de 2 ori in strainatate sa se vada cu individul si pe noi ne-A lasat acasa cu 50 lei de piine, ea cheltuind mii de lei acolo, pe hotel si avion.eu sunt pensionar pe caz de boala momentan, pina in augist(cancer remis), am 39 ani, si am o pensie de 1000 lei ea lucreaza si are 1400 lei.inpreuna am facut oi casa dar avem si multe datorii, bmulte pe numele meu, dar eram casatoriti.daca vom divorta cine credeti ca are dreptul la copil si ce se va intimpla cu toate datoriile noastre?se vor imparti in doua(asa ar fi normal nu)? dupa ceea ce a facut si face in continuare eu cred ca nu mai are mici o moralitate sa creasca copilul.si aceea persoana este casatorita si are un copil mic.copilul avand 9 ani poate sa decida cu cine sa ramina sau instanta va hotari?ce credeti ca ar trebui sa fac sa imi pot salva casnicia?imi cer mii de scuze pentru mesajul lung, dar trebuia sa expun toate aspectele.Va multumesc anticipat si dumnezeu sa va binecuvinteze.