avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate RorbertIonut

Activitate RorbertIonut

Da,foarte sigur.Ne cheama mai mult pe noi la sectie decat pe ei.Si tot noi luam amenda, in concluzie politia romana sta si o ard la rece, daca a-ti vedea cum arata sectia de politie,atat exterior si interior.Politistii tipa la tine sa zici adevaru', iti mai da 5-9 bastoane daca esti singur si minor.
Miercuri 27.03.2013 vom fi chemati la sectie.
Pentru a ne pune fata in fata.Probabil i-a trimis deja citatia sa se prezinte la sectie.
Marti 26 mama nu are timp,sa se duca sa o retraga.Cum facem ?(ma refer mai e posibil,mai e timp sa retraga plangerea)Nu ma pricep.
RorbertIonut a scris:

Am dovada pe email cu amenintarea ca'mi face viata un cosmar in liceu,si martor pe mama(ea a depus plangerea)a auzit cand ma amenintat si directoare cand a zis ca nu ma bate el ma bate altcineva

Fara alte discutii e posibil sa retraga mama si plangerea scrisa de ea si declaratie scrisa de mine ?
Sunt minor
Am dovada pe email cu amenintarea ca'mi face viata un cosmar in liceu,si martor pe directoare cand a zis ca nu ma bate el ma bate altcineva
E vorba de o poveste foarte foarte urata.
Am fost amenintat de 1 elev de la liceu,ma amenintat in fata la directoare si pe email,inca am mesaju.
A depus mama plangere,si am fost chemat dupa 3 zile sa dau declaratie,am dat declaratie,cam eronata caligrafic cat si orele care sau petrecut evenimentele.
Nu mai tineam minte pur si simplu.
Am zis tot adevaru,politistul de la sectie credea ca mint,sa zic adevaru.
I'am explicat ca am zis tot adevaru' ca ma amenintat,etc.
Dar la sfarsit cand am auzit ca o sa ne cheme miercuri,duminica ca se ajunge pe nu stiu unde.
Am zis sa o retragem,dar nu stiu cum.
E semnata atat cat de mine si mama.
Politistul mi'a zis ca e posibil sa iau amenda maxima.
Inca nu am vorbit de retragerea plangerii si a declaratiei.
Va rog ajutor,e urgent stau cu sufletu la gura nu stiu ce sa fac.