avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate fifisor

Activitate fifisor

Buna ziua . Sunt seful Compartimentului de SSM si PSI . As dori sa formulez urmatoarea intrebare referitoare la incadrarea mea.
In cadrul firmei exista un Contract Colectiv de Munca in care s-au stabilit si grilele de salarizare. In cadrul grilelor de salarizare la pozitia nr. 11 avem trecut si EXPERT IN SSM.
Eu sunt subinginer si am urmat cursul de 80 de ore in domeniul SSM -psi si Protectie civila . Pe langa cursul de 80 ore am urmat si cursul de 240 ore POSTUNIVERSITAR IN DOMENIUL SSM UNDE AM OBTINUT DIPLOMA IN " EVALUAREA RISCURILOR SI AUDITUL DE CONFORMITATE DE SECURITATEA SI SANATATEA IN MUNCA "
In urma acestui curs post universitar am fost incadrat in functia de EXPERT SSM , si apoi sef compartiment SSM in anul 2011.
Dupa 2 ani de la incadrare in functia de sef compartiment SSM, actuala conducere imi emite o adresa ca incadrarea mea s-a facut gresit si ca trebuia sa fiu trecut la o grila inferioara " de subinginer" ( in aceasta grila nu apare nici o calificare in domeniul SSM ) , ca acest curs postuniversitar nu imi da dreptul de a fi incadrat ca EXPERT SSM , respectiv Sef Compartiment SSM .
As dori sa stiu pe ce baza legala au constatat acest lucru si respectiv daca cursul postuniversitar imi acorda dreptul de a fi incadrat ca EXPERT SSM ( EU STIU CA DUPA HG 955/2010 am acest drept ) . Astept un raspuns . Va multumesc anticipat .