Multumesc pentru promptitudine.
Nu cred ca se pune problema somajului fiind vorba de demisie. Iar eu in cat timp pot cere o mediere si implicit o actiune in instanta pentru recuperarea drepturilor ce mi se cuvin din momentul demisiei (sau se calculeaza din momentul deciziei incheiata de societate)? Exista vreo posibilitate de a refuza aceasta decizie? Ma gandesc la faptul ca ei pot trece in decizie anumite articole din CM prin care sa ma blocheze in a continua vreo actiune impotriva lor...
Multumesc
Buna seara. Mai am o intrebare: daca
data demisiei este 27 martie 2013 (cu acordul partilor) in cat timp societatea trebuie sa imi comunice acea Hotarare luata de conducere referitor la incheierea relatiilo contractuale?
Va multumesc.
Buna dimineata. Am incetat raporturile de munca cu o societate comerciala prin demisie cu acordul partilor. Cu toate acestea societatea respectiva nu a platit drepturile salariale aferente ultimei luni si nici zilele de concediu pe 2013 care mi se cuveneau. Ei s-au prevalat de faptul ca a ramas o lucrare neterminata, desi in ultima perioada de aceasta lucrare s-a ocupat un coleg deoarece eu am fost mai mult in delagatii. In contractul de munca nu este specificata o astfel de clauza. De asemenea s-au prevalat de faptul ca am cerut niste echipamente care, zic ei desi le-am demonstrat ca se insala, au fost comandate gresit. Mentionez ca toate comenzile trebuie sa treaca pe la directorul tehnic pentru avizare sau respingere. Cum as putea face sa imi recuperez drepturile ce mi se cuvin?
Multumesc.