avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Activitate ramonabt

Activitate ramonabt

buna ziua, multumesc pt raspuns, tin sa precizez ca are avocat italian, care il reprezinta in instanta, de 4 ani se judeca cu statul italian, dar fara nici un rezultat de atatia ani, a avut nenumarate controale de la asistenta sociala care verificau conditiile care erau f bune, el lucreaza , are propria sa firma de constructii, l-a pus si a facut tot felul de analize sa demonstreze ca nu este bolnav psihic, ca nu e alcoolic, ca e capabil sa se ocupe de copil, si deci a trecut peste toate cu brio de 4 ani de cand se judeca inca nu a reusit sa ia copilul acasa
buna ziua, avem o problema f grava in familie, fratele meu a locuit impreuna cu sotia si cu copilul lor in italia , in urma unor probleme conjugale, sotia lui a dus copilul la un centru de plasament fara ca fratele meu sa stie, de atunci au trecut 4 ani de cand copilul se afla acolo , timp in care fratele a incercat pe orice cale sa i-a copilul acasa, dar nu a reusit din cauza ca se judeca cu statul italian, si nu i se da nici o sansa, el poate sa-l i-a doar in wekend , tin sa precizez ca fratele meu e despartit de sotia mea, si el acum intentioneaza sa fure copilul de la centru, si sa-l aduca in romania, va rog sa-mi spuneti ce s-ar putea intampla cu copilul odata ajuns in tara, si cu fratele meu, ce masuri se pot lua cu el,