buna ziua, multumesc pt raspuns, tin sa precizez ca are avocat italian, care il reprezinta in instanta, de 4 ani se judeca cu statul italian, dar fara nici un rezultat de atatia ani, a avut nenumarate controale de la asistenta sociala care verificau conditiile care erau f bune, el lucreaza , are propria sa firma de constructii, l-a pus si a facut tot felul de analize sa demonstreze ca nu este bolnav psihic, ca nu e alcoolic, ca e capabil sa se ocupe de copil, si deci a trecut peste toate cu brio de 4 ani de cand se judeca inca nu a reusit sa ia copilul acasa
buna ziua, avem o problema f grava in familie, fratele meu a locuit impreuna cu sotia si cu copilul lor in italia , in urma unor probleme conjugale, sotia lui a dus copilul la un centru de plasament fara ca fratele meu sa stie, de atunci au trecut 4 ani de cand copilul se afla acolo , timp in care fratele a incercat pe orice cale sa i-a copilul acasa, dar nu a reusit din cauza ca se judeca cu statul italian, si nu i se da nici o sansa, el poate sa-l i-a doar in wekend , tin sa precizez ca fratele meu e despartit de sotia mea, si el acum intentioneaza sa fure copilul de la centru, si sa-l aduca in romania, va rog sa-mi spuneti ce s-ar putea intampla cu copilul odata ajuns in tara, si cu fratele meu, ce masuri se pot lua cu el,