avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2050 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters286580

Activitate ContSters286580

Răspuns la discuția Furt din magazin - consecinte
da. au scris la dosar ca am mutatie in bucuresti
Răspuns la discuția Furt din magazin - consecinte
Si totusi nimeni nu imi poate raspunde la intrebarea mea? Unde imi va veni amenda? Pe adresa din buletin sau pe cea din mutatie? Va multumesc!
Răspuns la discuția Furt din magazin - consecinte
Magazinul nu m-a pus sa platesc nimic, blugii ramanand acolo si acestia fiind pusi din nou la vanzare. Nu am deloc antecedente. Acel moment cred ca a fost un moment de cleptomanie. Imi este foarte rusine si nu imi vine sa cred ca am facut asa ceva. :( Intrebarea mea este unde imi va veni amenda. Acasa sau in camin? mentionez ca am mutatie in Bucuresti si am dat si aceasta adresa. Politistii mi-au spus ca amenda pleaca de la parchet si ca nu depinde de ei. Nu as vrea sa afle si parintii de acest incident.
Răspuns la discuția Furt din magazin - consecinte
evenimentul s-a intamplat ieri. cand ar trebui sa ma astept la o citatie sau amenda? mentionez ca locuiesc cu mutatie in bucuresti si as vrea sa stiu daca citatia si amenda vor veni aici sau la adresa din buletin?
Buna ziua!
In data de 26 martie 2012 am mers la un magazin de haine din complexul comercial AFI Palace Cotroceni la un magazin de haine.Neavand suficienti bani pentru a cumpara o pereche de jeansi si observand ca elementul de siguranta era slabit am hotarat spre rusinea mea sa ii sustrag. Am rupt elementul de siguranta si introdus produsul intr-o punga in care mai aveam un articol de imbracaminte. M-am indreptat spre iesire unde alarma senzormatica a fost declansata. A fost chemata politia am recunoscut fapta, prejudiciul de 159 LEI a fost achitat, jeansii ramanand in posesia Magazinului de imbracaminte. Am fost dus la sectie , mi-au luat amprente , fotografii si o declaratie in care am marturisit totul si ca imi pare rau. Mentionez ca sunt la prima abatere si sunt student. Ce o sa se intample cu mine?

Va multumesc anticipat!