avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate george_cp

Activitate george_cp

Lasa un nr. de telefon pe privat si ne auzim pt ca si eu cred ca daca o sa treaca timpul o sa avem mai putine sanse. Poate ne strangem mai multi si gasim o solutie favorabila
Haideti sa ne intalnim cu totii si sa cautam un birou de avocatura care sa ne poata da mai multe detalii sau care este dispus sa ne reprezinte in instanta. Presupun ca daca ne strangem mai multi avem sanse mai mari decat daca o facem individual.
Si eu sunt in aceeasi situatie. Am cateva jucarii, un ceas, o pereche adidasi, o crema si alte cateva produse personale care sunt retinute in vama in conditiile in care nu sunt marfuri de contrabanda sau contrafacute ca sa poata fi confiscate. Este absurd ce se intampla si de aceea eu sunt de acord sa ne intalnim cu totii si eventual sa angajam un avocat sau un birou pentru a ne reprezenta pentru ca este inadmisibil ce se intampla. Daca mai are cineva o veste de la transportatori va rog sa o postati. Din cate am inteles pe data de 8 aprilie parca ar trebui sa primim un raspuns oficial dar din cate am inteles sunt foarte mici sansele sa le mai putem recupera.