Joha a scris:
Copie dupa actul de nastere al minorului, copie dupa CI al curatorului, actul de proprietate al imobilului in copie, copie CI dvs, cerere prin care cereti instituirea curatelei pentru donatie.
multumesc!
Patrick_ a scris:
PS
Nu cred că vă mâncați „toți nervii” pt că trăiți în România... ci pentru că vi se pare mai simplu așa.
Dacă vreți întradevăr să vă rezolvați problema fără nervi mâncați, puteți lua legătura cu un avocat și veți fi scutită de timp pierdut și de drumuri inutile. ;)
cu tot respectul trebuie sa va contrazic...atat timp cat cei din primarii(in cazul de fata) isi iau salariile din contributiile care ni se retin noua tuturor din venit ar trebuie macar sa se ,,deranjeze,,cu o explicatie atunci cand sunt in masura sa o dea...vi se pare normal sa ti se spuna: ,,mergeti la tribunal ca nu tine de noi,,??...mie, sincer, nu mi se pare ok...in ceea ce priveste avocatul ganditi-va ca poate nu imi permit sa-mi platesc unul vand in vedere ca si onorariul notarului nu este de neglijat,oricum am luat legatura cu un avocat care mi-a fspus ca toata distractia ma va costa undeva intre 500-600ron...mi se pare cam mult ...dar asta e...daca vreau intr-adevar sa-mi rezolv problema fara nervi mancati si fara drumuri inutile,asa-i??:weg: