avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate pacho

Activitate pacho

perfect de acord cu d-voastra insa eu am fost trimisa de catre notar la Autoritatea Tutelara de la Primarie ca sa mi se instituie curatela...faptul ca d-na ma privea de sus,din spatele unui birou si mi-a raspuns sec ca nu e treaba ei, m-a lasat masca...cred ca se preta sa-mi explice cat de cat ce am de facut ca doar nu am tangente cu domeniul asta in fiecare zi ...nu stiu de ce amestecati in discutie maturatorii(doar nu sunt batuta in cap sa cred ca ma pot ajuta dansii) pana la urma e clar ca ...e interesul meu sa-mi rezolv problema tocmai de aceea am si cerut pareri si sfaturi aici,pt a ma putea descurca si fara ajutorul unui avocat...google iti ofera solutii la marea majoritate a intrebarilor ,dar dupa cum bine stiti cate bordee atatea obicee...una peste alta sper sa rezolv in timp cat mai util cu actele si va multumesc pt sfaturi si pareri!
:)
Joha a scris:

Copie dupa actul de nastere al minorului, copie dupa CI al curatorului, actul de proprietate al imobilului in copie, copie CI dvs, cerere prin care cereti instituirea curatelei pentru donatie.

multumesc!
Patrick_ a scris:

PS
Nu cred că vă mâncați „toți nervii” pt că trăiți în România... ci pentru că vi se pare mai simplu așa.
Dacă vreți întradevăr să vă rezolvați problema fără nervi mâncați, puteți lua legătura cu un avocat și veți fi scutită de timp pierdut și de drumuri inutile. ;)

cu tot respectul trebuie sa va contrazic...atat timp cat cei din primarii(in cazul de fata) isi iau salariile din contributiile care ni se retin noua tuturor din venit ar trebuie macar sa se ,,deranjeze,,cu o explicatie atunci cand sunt in masura sa o dea...vi se pare normal sa ti se spuna: ,,mergeti la tribunal ca nu tine de noi,,??...mie, sincer, nu mi se pare ok...in ceea ce priveste avocatul ganditi-va ca poate nu imi permit sa-mi platesc unul vand in vedere ca si onorariul notarului nu este de neglijat,oricum am luat legatura cu un avocat care mi-a fspus ca toata distractia ma va costa undeva intre 500-600ron...mi se pare cam mult ...dar asta e...daca vreau intr-adevar sa-mi rezolv problema fara nervi mancati si fara drumuri inutile,asa-i??:weg:
multumesc mult pt lamuriri!o sa merg si eu la judecatorie si o sa fac ce m-ati indrumat d-voastra!ati putea fi mai explicit in legatura cu:copii acte din care sa rezulte imprejurarea ce impun instituirea curatelei.trebuie sa anexez aici copie a contractului imobilului ce urmeaza a-i
fi donat copilului si o copie a certificatului sau de nastere ?va multumesc inca o data !
inclin si eu sa cred ca asa este...unii iau salarii si nu stiu cu ce se mananca ceea ce fac:hammer:
am fost azi din nou la primarie si m-am lovit de acelasi raspuns ca si ieri desi m-am dus inarmata cu ceea ce mi-ati indicat d-voastra...din pacate am primit acelasi raspuns...doar prin instanta mi se poate institui curatela...nu stiu ce sa mai cred parca traim pe marte...caci nimeni nu te edifica...ideea e ca vreau nu vreau trebuie sa iau in calcul serios varianta unui avocat caci se pare ca nu am de ales...traim in romania si asta ne mananca toti nervii!!!
acum am venit de la primarie si mi s-a spus ca din toamna lui 2011 nu se mai instituie curatela de catre primarie ,ci de catre instanta...tocmai de aceea nu stiu cum sa formulez cererea aceasta catre instanta...este vorba de model tipizat...habar nu am:((
buna ziua!!va rog tare mult sa ma ajutati cu un model de cerere pentru instituire curatela de catre instanta pentru un minor .in speta este vorba despre fiul meu in varsta de 8 ani caruia soa mea doreste sa ii doneze un apartament.mi s-a spus de la notar ca, desi copilul imi este incredintat mie ,in urma divortului prin sentinta definitiva si irevocabila pt crestere si educare,avem nevoie pt a putea face actele ,de o dispozitie de curator instituita de instanta.nu stiu cum sa formulez aceasta cerere si nu stiu ce documente trebuie sa anexez la dosar.va multumesc anticipat tuturor celor care imi vor da o mana de ajutor!