avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate florin1975

Activitate florin1975

buna seara.sunt pfa si am depus declaratile 200 si 220 .am avut venitul de 9000 roni,mai trebuie depusa si alta declaratie?. nu sunt platitor de tva

ce declarati trebuie sa depun pentru anul 2012?am depus 200,220 si am venitul sub 9500 pe an.

nu am stiut numai acum cand am aflat de probleme despre evaluare
pot sa fac plangere penala sau civila inpotriva evaluatorului? S-au cum se procedeaza?
buna ziua. daca suma din imobil nu valoreaza mai mult de 50% ce se intampla?
am girat pentru un "prieten" cu un imobil in anul 2009 care valora la acel moment 60-70000 ron si a fost evaluat la 60000 euro . "prietenul" nu a mai platit de aprox. un an si dosarul a fost trimis de la sucursala la sediul central pentru executare fara sa ma anunte,nici telefonic nici in scris pe mine ca girant de problemele care sunt. A fost scoasa suma de 29 500euro si acum este undeva 33000 euro.Cred ca "prietenul" a facut o intelegere cu evaluatorul si cu directoarea banci.Intrebarea mea este daca pot face o plangere inpotriva evaluatorului sau inpotriva banci ca nu ma anuntat si pe mine ca girant ca nu se mai plateste rata sau ce se poate face? V-a multumesc!