avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate MaryPopescu

Activitate MaryPopescu

Exact!!! Eu nu am fost singura din acel an scolar, trebuie sa existe un catalog/registru al clasei.
Oricum eu sunt sigura ca am sustinut toate examenele cum rezulta si din carnetul meu de student!

[Interventie moderator - pentru a evita incarcarea forumului, va rog sa nu mai citati postarile anterioare, ale utilizatorilor- multumesc pentru intelegere]
Saptamana viitoare ma intalnesc cu d.prorector ptr. a clarifica situatia si de aceea aveam nevoie de sugerimentele dumneavoastra.
M-am gandit si eu la solutia carnetului de student dar din pacate nu toate notele sunt semnate de profesori.
Mi se pare absurd ca nu se gasesc examenele mele ( toata situatia anului I ) in alta parte decat in foaia matricola!!!
Cum explica faptul ca am facut anul II,III si IV fara situatia din anul I!!!!
Buna ziua,
am absolvit cursurile unei universitati din bucuresti fara a sustine examenul de licenta. Anul trecut am cerut la secretariatul facultatii informatii asupra situatie mele deoarece intentionez sa sustin acum examenul de licenta. Raspunsul facultatii este acela ca nu se gaseste situatia mea din anul I ....dar ca anul II,III si IV sunt complete ( cu toate examenele sustinute).
Solutia Universitatii: refacerea examenelor din anul I !!!!
Este corecta aceasta procedura? Ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc mult!