Buna ziua.
Am reusit. Mi s-a anulat aceea decizie privind majorari, penalitati si dobanzi printr-o decizie emisa pe 18 martie 2014. Dar stupoare. In data de 13 mai 2014, ANAF Giurgiu ia decizia sa-mi puna poprire pe contul bancar. In data de 24 iunie mi se instituie poprirea, pe 28 iunie observ acest lucru, ma duc la iei, si ca sa ma inmoaie in spune o functionara ca sunt pe zero... ?!!Logic, dupa ce-mi luati banii din cont.... Vazand ca au facut o greseala anuleaza poprirea printr-un telefon si ma invita a doua zi sa-mi iau decizia de ridicare a popririi. Dar pagubita sunt tot eu cu cei 30 ron comision bancar de instituire si ridicare a popririi.
Intrebarea mea: ii pot da in judecata? Cine ma poate ajuta cu acest lucru. Chiar vreau sa-i fac mai responsabili....
Si mai trebuie sa-mi recuperez si cei 112 ron repr penalitati platite la ANAF pentru debitul de la Sanatate, si cei 600 ron platiti in plus la Sanatate. Intrebarea mea: ii pot da in judecata sa-mi dea penalitati, dobanzi si majorari pentru sumele de bani de care s-au folosit din 2012, respectiv 2013, si pentru toata nebunia, noptile nedormite, si agitatia mea?
Va multumesc
Buna ziua. Revin. Am fost la CASS cu cartea de munca prin care dovedesc ca, contractul de munca mi-a fost suspendat pentru crestere si ingrijire, dar tot mi-a mai cerut adv de la locul de munca pana in prezent si de la DAS adv pe perioada de crestere si ingrijire. Si mi s-a spus ca imi vor da banii inapoi, iar dobanzile, majorarile si penalitatile se anuleaza. Oare asa o fi?
Va multumesc ca imi acordati din timpul dvs sa-mi raspundeti.
Buna ziua. Revin. Am pus intrebare la Cass. Cei 770 lei platiti sunt Cass din chirii pt perioada 2007 -2008 in care eu nu figurez ca si angajat, deoarece am fost in crestere si ingrijire a copilului. Mi s-a spus sa aduc dovada faptului ca am fost angajata. Ce trebuie sa fac acum? Trebuie sa aduc o adv de la DAS cum ca am fost in Concediu de crestere a copilului? Aveam voie sa incasez chirie si sa fiu in acealasi timp in concediu de crestere a copilului?
Va multumesc pentru raspuns, insa nu sunt destul de lamaurita. Da, am platit la Cass 770 in 2012, debitul pentru chirii, clar, pentru chirii, de la Finante mi-au scos hartiile, si sunt din chirii. Sa inteleg ca am platit degeaba. Cum imi pot recupera banii?
Va multumesc
Buna Ziua
Ma numesc Nicoleta Salvarin, sunt din Giurgiu.
Elena Voinea a publicat un anunt in data de 17 ian 2014 cu titlul " Din 2014, CASS se plateste si pentru veniturile din chirii. ANAF a propus deja modelul deciziei de impunere pentru aceste obligatii fiscale"
Eu am obtinut venituri din chirii inca din 2008. Mi s-a impus de catre CASS sa platesc o baza de 770 lei+833 penalitati, dobanzi si majorari in anul 2012
Sa inteleg din acest articolul ca baza de 770 am platit-o degeaba? Nu a fost legala? Iar acum ANAF -ul ma obliga sa platesc si dobanzile, penalitatile si majorarile de 833 lei! In baza a ce, daca abia din acest an sunt obligata sa platesc Cass din chirii?
Eu am platit o parte din aceste penalitati in anul 2013 in valoare de 112 lei. Iar acum mi-a venit de plata sa platesc penalitatile integral. Ce ma sfatuiti sa fac? Ma dus sa platesc toate penalitatile ? Sau exista o cale legala de a-mi recupera banii si a nu mai platii penalitatile?
Daca ma puteti ajuta cu un raspuns, va multumesc anticipat.
Am ii si cod caen 5630. Pot comercializa si altfel de produse pe acest cod, sau trebuie sa-mi deschid o alta ii pe codul caen al produselor pe care doresc sa le conercializez? Ex: servesc bauturi alcoolice si doresc sa comercializez si produse ambalate precum snaksuri, biscuiti, pufulti, seminte, etc