avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate claudiamihaela1970

Activitate claudiamihaela1970

imi cer scuze ca va contrazic dar trebuie .eu am scris nu mama mea deoarece credeam ca o sa intalnesc situatii similare cazului meu si cineva ma poate ajuta nu critica.cu toate ca nu ma deranjeaza criticile .
multumim pentru cuvintele dumneavoastra dar lasam moralitatea afara din discutie oricaruia ai place a avea o adevartata familie dar lasam asta deoparte am decis si asa va ramine .sunt multi copii care au tata dar nu ai simt prezenta.al nostru nu il are dar prezenta o sustine prin unchi bunici si alti pentru care nu ar inlocuio cu nici una din comorile lumii inca o data multumim cerem raspuns direct la intrebare nu sugestii de moralitate cum ati spus e de mult pe apa simbetei in romania
cer scuze pentru nestiinta mea si doresc daca se poate sa mi raspundeti.in urma unei relatii am un copil de a carei existenta tatal biologic nu stie din motive intemeiate .de rusinea parintilor am facut rost de un,, tatic ,,si la nastere mi a recunoscut copilul .azi multumesc din suflet persoanei dar as vrea sa si reia libertatea totala de a nu avea de a face cu acest copil decit amicitia la care tinem mentionez ca el este de acord cu mine in ceea ce fac imi doresc doar custodia in totalitate a copilului meu .nu mi permit ca tatal biologic sa fie implicat in actiunile mele deoarece material ma ajuta tot parintii mei la care copilul creste o data cu mine.vreau sa iau decizii singura pentru copilul meu .din acest motiv va rog sa mi spuneti ce trebuie sa fac si ce posibilitati am .va multumesc.