imi cer scuze ca va contrazic dar trebuie .eu am scris nu mama mea deoarece credeam ca o sa intalnesc situatii similare cazului meu si cineva ma poate ajuta nu critica.cu toate ca nu ma deranjeaza criticile .
multumim pentru cuvintele dumneavoastra dar lasam moralitatea afara din discutie oricaruia ai place a avea o adevartata familie dar lasam asta deoparte am decis si asa va ramine .sunt multi copii care au tata dar nu ai simt prezenta.al nostru nu il are dar prezenta o sustine prin unchi bunici si alti pentru care nu ar inlocuio cu nici una din comorile lumii inca o data multumim cerem raspuns direct la intrebare nu sugestii de moralitate cum ati spus e de mult pe apa simbetei in romania
cer scuze pentru nestiinta mea si doresc daca se poate sa mi raspundeti.in urma unei relatii am un copil de a carei existenta tatal biologic nu stie din motive intemeiate .de rusinea parintilor am facut rost de un,, tatic ,,si la nastere mi a recunoscut copilul .azi multumesc din suflet persoanei dar as vrea sa si reia libertatea totala de a nu avea de a face cu acest copil decit amicitia la care tinem mentionez ca el este de acord cu mine in ceea ce fac imi doresc doar custodia in totalitate a copilului meu .nu mi permit ca tatal biologic sa fie implicat in actiunile mele deoarece material ma ajuta tot parintii mei la care copilul creste o data cu mine.vreau sa iau decizii singura pentru copilul meu .din acest motiv va rog sa mi spuneti ce trebuie sa fac si ce posibilitati am .va multumesc.