avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Activitate daniela013

Activitate daniela013

Va multumesc din suflet!
Pasaportul mi-a expirat,dar totusi as dori buletinul cu poza8aici NIE nu are poza si nu mi-l accepta oriunde,am un imobil proprietate personala cred ca pot da adresa valabila.

Copilul l-au inscris pur si simplu in acea carticica la primaria din sat pe baza foilor date in spital,dar certificat de nastere literal nu...Nu intentionez sa-i scot certificat de nastere romanesc,e cazul?
salutari

[Editat - va rog nu citati in intregime mesajul anterior, incarca inutil pagina, multumesc]
Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii...anul viitor imi expira buletinul (2014) si as dori sa stiu cum il pot renova de la distanta(Spania) mai ales in cazul in care resedinta mea stabila acum e in Spania si nu in Romania?
Locuiesc in Spania,de ce nu vor sa-mi elibereze DNI spaniol atat timp cat locuiesc de 9 ani aici si casatorita cu cetatean spaniol?
Vreau sa merg in Romania cu baietelul meu de 1 an: de ce acte am nevoie pentru copil avand in vedere faptul ca certificat de nastere nu exista si e doar trecut in Cartea Familiei "libro de familia" ?
Cum as putea rezolva aceste probleme fara prea multe dureri de cap?
Multumesc anticipat!