Am sunat azi la ei caci vineri cand am depus contestatia au zis sa revin pe luni cu un telefon. Azi mi-au zis ca din acel contract de prestari serviicii nu se cotizeaza la pensii ,somaj si nu constituie vechime deci nu se ia in considerare niciun venit . . M-au rugat sa revin maine cu un telefon ca sa-mi explice ce si cum.
Ma gandesc ca daca eu am depus contestatie scrisa si raspunsul o sa fie scris , nu?
Multumesc !!
O sa postez aici ce si cum imediat ce am noutati .
Interesant ca ieri mi-a intrat pe card o suma cu 22 lei mai mare decat stabilise in decizie ....nu stiu de unde, sper sa aflu maine .
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
in 08.08.2013 am nascut si acum cateva zile mi-a venit decizia pt indemnizatie copil 950 lei . eu am avut 2 locuri de munca : educatoare la o gradi de stat -contract pe perioada nedeterminata si agent comercial in societatea romana de radio -contract de conventie civila care a incetat la 01.07.2013 . la radio nu mi-au virat catre stat decat impozitul de 16 % motivand ca din iulie 2012 s-a schimbat ceva in lege si atat timp cat se ia cas, cass, somaj etc din veniturile de la gradinita nu se mai ia si din veniturile de la radio , ca o concluzie din radio se platea decat 16%. intrebarea mea : se face cumul de venituri pt indemnizatie sau se iau in considerare doar veniturile de la gradinita ??
Daca nu a platit angajatorul pot merge eu la Casa de Asigurari sa platesc ?? si apoi pot beneficia??
Mi-e frica sa merg la angajator cu acel concediu de maternitate si sa-mi zica : ``fugi de aici``!!
sunt angajata la stat de 9 ani si de 5 ani la privat (cu un contract prestari servicii,conventie civila , contract reinnoit periodic : la 6 luni , la 3 luni sau chiar lunar -dar fara intrerupere) pot beneficia de concediu prenatal si postnatal de la ambele locuri de munca? =D>.