avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal si postnatal de la 2 locuri de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal si postnatal de la 2 locuri de munca

sunt angajata la stat de 9 ani si de 5 ani la privat (cu un contract prestari servicii,conventie civila , contract reinnoit periodic : la 6 luni , la 3 luni sau chiar lunar -dar fara intrerupere) pot beneficia de concediu prenatal si postnatal de la ambele locuri de munca? =D>.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:13, 9 Aprilie 2013
Beneficiati de indemnizatie pentru concediu de maternitate de la toate locurile de munca unde din venituri vi s-a retinut contributia de 0,85% pentru concedii si indemnizatii.
cum stiu daca s-a retinut contributia de 0,85% pentru concedii si indemnizatii de la locul de munca unde am contract de conventie civila?
multumesc !!


Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
ramandra, utilizator
Intrebati contabilul de la firma respectiva.
Daca nu a platit angajatorul pot merge eu la Casa de Asigurari sa platesc ?? si apoi pot beneficia??
Mi-e frica sa merg la angajator cu acel concediu de maternitate si sa-mi zica : ``fugi de aici``!!
Contributia de 0,85% este platita numai de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru a beneficia de concediu medical si concediu prenatal si postnatal si categoriile de persoane care pot incheia contract de asigurari sociale ioan-s ioan-s Buna seara! As dori cateva lamuriri referitoare la conditiile de a beneficia de concediu medical, concediu postnatal si prenatal, dar si indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal contract de munca de tip conventie civila N_Adriana N_Adriana Buna ziua, Lucrez in baza unui contract de munca de tip conventie civila pe perioada determinata, in care anagajatorul imi plateste asigurarile sociale. ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pre si post natal (126 zile) cand avem si venituri extra-salariale, ca persoana fizica gaby_carey gaby_carey Anterior celor 6 luni raportate la luna in care voi intra in pre si postnatal (luate toate 126 zile odata in sept 2014 - dupa nastere), am avut pe langa ... (vezi toată discuția)