avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Activitate Alexander111

Activitate Alexander111

Răspuns la discuția Contract nerespectat
Am inteles.Dar acei bani care au fost platiti dupa ce firma a fost falimentata si dizolvata nu se pot recupera altfel? Ei practic nu au anuntat sa nu mai facem plati si noi am ajuns sa fim fraudati...nu s-a emis nici macar factura pe banii aceia. Multumesc anticipat
Buna ziua ,
O sa incep prin a va descrie cum a inceput problema mea : m-am hotarat sa iau fonduri europene pentru o mica afacere si am apelat la un consultant in domeniu...totul a fost ok pana in luna decembrie cand domnul acesta a fost arestat de DNA . Ulterior am aflat ca firma cu care eu am semnat un contract de prestari servicii a intrat in faliment si a fost dizolvata ,acum ocupandu-se de ea un administrator judiciar. Precizez ca eu am apucat sa platesc suma de 24700 lei in 2 ,transe, una fiind in valoare de 16000 lei (pe care mi s-a emis o factura , fara a preciza ca era vorba de avans,asta ajutandu-ma in contabilitatea firmei) iar pe data de 7 ianuarie restul de bani pana la 24700. Firma a intrat in faliment inainte de 1 ianuarie . Pe banii acestia ( a -2-a transa) nu am primit nimic deoarece Dna-ul a ridicat toate actele. Cum as putea sa recuperez banii? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Problema acuzatii furt nefondate
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Cazul este destul de incurcat.
Sunteti presupus faptuitor.
Din ce ziceti nu pareti vinovat insa depinde de celelalte probe.

Presupus faptuitor ,dar probabil neincriminat ,nu?Politia se autosesizeaza in astfel de situatii?
Răspuns la discuția Problema acuzatii furt nefondate
Da,nu stiu ce probe mai sunt.Eu am semnat un proces verbal prin care luam in custodie lemnul,aproximativ 1 m cub ,si de atunci astept.
Buna ziua,o sa incerc sa rezum cat mai mult cazul pentru a lasa ulterior loc unor detalii furnizate la cererea dumneavoastra. Anul trecut pe data de la 1 octombrie,ma intorceam de la facultate cand am constatat ca vecinul meu a taiat arborele (nuc) aflat pe hotarul dintre curtea sa si spatiu gol aflat in vecinatatea mea.La invitatia sa,am ridicat lemnul aruncat de dansul pe spatiu public(asa zisul trotuar) si l-am depozitat in curtea mea.Ulterior ,rude ale propietarului spatiului mai sus precizat ca fiind aflat in vecinatatea mea au solicitat politia acuzand ca nucul este al lor iar eu l-am furat.Vecinul care a taiat nucul nu avea autorizatie si eu nu am pus nici macar un picior pe spatiul invecinat.De ce sunt numit faptuitor atata imp cand cineva de la primarie nu m-a acuzat de furt de pe spatiul public si mai ales de ce sunt tot chemat pt declaratii daca nu s-a finalizat cazul *nici macar nu se cunoaste propietarul de drept al nucului .