avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract nerespectat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract nerespectat

Buna ziua ,
O sa incep prin a va descrie cum a inceput problema mea : m-am hotarat sa iau fonduri europene pentru o mica afacere si am apelat la un consultant in domeniu...totul a fost ok pana in luna decembrie cand domnul acesta a fost arestat de DNA . Ulterior am aflat ca firma cu care eu am semnat un contract de prestari servicii a intrat in faliment si a fost dizolvata ,acum ocupandu-se de ea un administrator judiciar. Precizez ca eu am apucat sa platesc suma de 24700 lei in 2 ,transe, una fiind in valoare de 16000 lei (pe care mi s-a emis o factura , fara a preciza ca era vorba de avans,asta ajutandu-ma in contabilitatea firmei) iar pe data de 7 ianuarie restul de bani pana la 24700. Firma a intrat in faliment inainte de 1 ianuarie . Pe banii acestia ( a -2-a transa) nu am primit nimic deoarece Dna-ul a ridicat toate actele. Cum as putea sa recuperez banii? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alexander111 , utilizator 13:44, 16 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles.Dar acei bani care au fost platiti dupa ce firma a fost falimentata si dizolvata nu se pot recupera altfel? Ei practic nu au anuntat sa nu mai facem plati si noi am ajuns sa fim fraudati...nu s-a emis nici macar factura pe banii aceia. Multumesc anticipat
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autofacturarea rocky2009 rocky2009 Buna ziua, Am platit o suma de bani unui furnizor pentru o prestrare de servicii. Furnizorul mi-a restat serviciul respectiv, dar nu mi-a emis factura. ... (vezi toată discuția)
Clientul refuza a mai efectua plata. mtz7683 mtz7683 Buna ziua, Detin o firma de vânzări tamplarie. Am furnizat unui client persoana fizica produse in 2 transe. Pentru prima transa am încheiat un contract ... (vezi toată discuția)
Executare silita? axw axw Buna, 1.O firma are datorii la stat, si la o firma de leasing. Aceasta din urma din cauza ca firma nu si-a mai putut plati ratele si masina a fost ridicata de ... (vezi toată discuția)