avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei_m27

Activitate Andrei_m27

Răspuns la discuția Pot contesta Procesul Verbal ?
NU. Eram singur in masina , ca si agentul ,dealtfel
Răspuns la discuția Pot contesta Procesul Verbal ?
Ar mai fi si motivul ca nu am trecut pe rosu iar agentul a venit din stanga mea, adica nu era pe directia mea de mers (sa vina din spatele meu) ca sa vada daca am trecut sau nu pe rosu(ceea ce nu am facut). Chiar este un abuz. Cam astea ar fi motivele. ?
mi-a fost retinut permisul de conducere iar in PV nu este mentionata judecatoria (judet) careia ma pot adresa in vederea depunerii unei plangeri impotriva procesului verbal. De asemenea nu exista nici un martor cu mentiunea : "ploaie abundenta".

Sunt acestea motive de anulare a unui proces-verbal ?

Răspuns la discuția Retinere permis conducere
Sincer nu cred ca sunt camere in intersectie . Buna idee . Ma voi interesa ,dar in cazul in care nu sunt ? nu ar trebui sa prezinte agentul o filmare / poza ?

asta era si problema mea : eram singur in masina. Intersectia este destul de mare ( in spatele mall-ului tm) si m-am plimbat ulterior pe jos ca sa ma conving. I-ar fi fost imposibil agentului sa vada semaforul meu intrucat era o intersectie tip cruce si semafoarele la distante considerabile unul de celalalt( cel de care am trecut eu si cel la care era el)
Buna ,
Am si eu o problema : mi-a fost retinut permisul de conducere astazi dupa ce , sustine agentul de politie, nu am respectat culoarea rosie a semaforului. Nu inteleg cum a vazut el din moment ce eram intr-o intersectie si el venea din stanga mea , adica nu era in spatele sau in fata mea. Mi-a fost retinut permisul si , grabindu-ma nu am semnat nici procesul verbal si nici nu am vazut nici un martor care sa fi vazut asa-zisa fapta. Ar trebui sa contest amenda ? Cum as putea eu sa demonstrez ca am dreptate daca eram singur in masina ? Va multumesc !