avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Activitate ady_1967

Activitate ady_1967

Va multumesc!Stiu acest lucru deoarece cu ocazia diferitelor vizite facute in apartamente am observat lucrul acesta!Bine-nteles nici un proprietar nu a venit din proprie initiativa sa anunte comitetul despre modificarile facute in apartament.O zi buna!
Va multumesc ! Stiti cumva in ce lege e stipulat acest lucru ? O zi buna !
Buna ziua! Revin din nou cu o alta nedumerire ! Am aflat acuma ca administratorii de bloc si femeile de servici nu mai au voie sa fie angajati cu contract civil de munca inregistrat doar la Directia fiscala ci trebuie sa aiba un contract de munca inregistrat la I.T.M. sau sa devina P.F.A. ! Amenzile sunt foarte ridicate, in jur de 10.000 lei de persoana angajata ! Ce stiti de problema asta? Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Buna ziua! Sunt administrator de bloc in Timisoara, bloc turn! As avea rugamintea sa ma ajutati cu o problema si anume : unii proprietari si-au desfiintat usa cu geamul de la balcon si logie ( acestea fiind inchise cu termopan ) marindu-si in acest fel suprafata incalzita a apartamentului. In acest caz cum pot, legal, sa le pun la plata incalzirii si acea suprafata?! Mentionez faptul ca nu si-au modificat marimea caloriferelor. Este legal sau nu punerea la plata a acelei suprafete din balcon si logie ?!