avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate Dumi01

Activitate Dumi01

Răspuns la discuția Pensie intretinere minor
Emitentul este JUDECATORIA cand a fost pronuntata setinta a fost emisa si aceasta "notificare"
Buna
Am o problema dupa divort firma unde lucrez a primit o primit o notificare prin care o obliga sa mi puna poprire pe salariu pt pensie intretinere minor. PROBLEMA este ca eu depun in contul mamei suma cu precizare pensie intretinere minor la inceput de luna max pana in 3. IAR SALARIU IL PRIMESC PE 15-18 eu fac dovada depun la servici documentul in original de la banca iar firma nu tine cont si imi opreste din salariu conf NOTIFICARII deci practic eu platesc 50% din salariu.
Mentionez ca eu depun bani in cont inainte ca firma sa fi primit notificarea conf intelegeri avute cu mama copilului meu si anume ca la inceput de luna platesc pt ca copilul sa beneficieze de ce are nevoie.
INTREBAREA MEA ESTE CUM POT EU SA CONVING FIRMA SA TINA CONT DE HARTIA DEPUSA ( SUMA si TITULARUL CONTULUI este identic cu cel din notificare)
Va multumesc pentru raspunsurile Dvs

Programul este un weekend la doua saptamani adica de vineri dupa scoala pana luni dimineata la scoala. In total 6 zile pe luna si a cerut prin acord 10 zile consecutive. Restul adica jumatate vacanta de vara si jumatate vacanta de iarna raman neschimbate.
Judecatorul a audiat copilul in camera de consiliu iar acesta a spus ca vrea sa stea cu ambii parinti in mod egal. Deci interesul superior al cui? Ce urmareste instanta ?

Fac precizarea ca acest dosar a fost deschis special pt A AVEA UN PROGRAM VIZITARE MAI MARE . Asa scrie la motivare "in ceea ce priveste acordul parintilor manifestat prin acordul parental fila x programul de lagaturi personale dintre reclamant si minor se desfasoara conform hotararilor judecatoresti pronuntate deja."
Un prieten a facut o intelegere (semnata in fata judecatotului) cu fosta lui sotie prin care oferea mai multi bani (pensie intretinere copil) in schimbul unui program mai mare (legaturi tata-copil). Prin semnarea acestui acord nu au mai fost audiati martori,nu a mai fost interogatoriu..practic au dorit sa se termine tot asa cum s au inteles. SURPRIZA judecatorul a admis in parte intelegerea adica A martit suma (pensia) la cat s au inteles dar program nu a avut mai mult.
Mentionez ca suma oferita este 75% din salariu.
A facut recurs si a aratat fapul ca a oferit suma respectiva doar pt a avea un program mai mare cu copilul , a mai aratat faptul ca nu are alte venituri si daca program nu a obtinut sa se revina la suma initiala.
APEL respins ca nefondat #-o
Ce mai este de facut ?

Buna ziua
Am un baietel de 9 ani care in urma divortului a ramas la mama DAR avem "custodie comuna" . Acum mama vrea sa l mute pe copil la alta scoala dar nici eu si nici copilul nu doreste acest lucru. Cum pot sa impiedic decizia ei pt ca acest lucru nu este in interesul copilului.