avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate raileanugabriela

Activitate raileanugabriela

Răspuns la discuția Divort cu minor- casa bun comun
si auite asa se ajunge la bani,situatia financiara nu este prea roz deloc,la asa ceva trebuie obligatoriu un avocat sa inteleg,deci trebuie sa imi caut un avocat apoi sa incep sa inaintez actele,doamne unde am ajuns,si eu care credeam ca e simplu sa scap din casnicia asta
Răspuns la discuția Divort cu minor- casa bun comun
pe cale amiabila nu se poate,am incercat sa vorbesc cu el despre probleme noastre,poate salvam casnicia,iar la notar nici atat pentru ca nu se poate vorbi ce vrea si cum vrea.Pe mine ma intereseaza in primul rand daca are puterea sa imi ia copilul si in al 2 lea,daca avem o casa facuta impreuna si un copil minor se imparte jumate jumate sau..asta dine de partaj?
sunt casatorita din 2011 am un copil de 7 luni ,am facut o casa impreuna cu sotul anul trecut,nu ne intelegem,vreau sa divortez,imi puteti spune la ce sa ma astept va rog,nu mai pot sta in situatia de fata.Multumesc
Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,am si eu o intrebare.Am doua probeme de sanate:depresie si discopatie.Am luat concediu medical 10 zile,avand nevoie de liniste si odihna.Am aflat in timp ce eram in concediu ca seful a dat un anunt.Cei care isi ia concedii medicale sunt taxati cu 4,50 euro pe zi!Este legal?