avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate shopy314

Activitate shopy314

Răspuns la discuția executare silita
as putea sa ma foloses de LOCUINTA DE FAMILIE , tatal meu nu a semnat niciun document in contractul de ipoteca si conform art.322 aceasta este nula .
nu am prezentat aceasta la executor , doresc intradevar o reesalonare dar firma recuperatoare nu s-a prezentat
va rog spuneti-mi cum sa port discutia la executor
va multumesc
Am luat un credit de nevoi personale cu ipouteca . In locuinta ipotecata locuiesc impreuna cu parintii , mama fiind proprietar . Pe contractul de credit si cel de la notar nu am semnat decat eu si mama , tatal nu apare si nu a semnat nimc . Am fost la zi cu ratele pana in 2011 cand am ramas fara loc de munca si am avut si probleme de sanatate . S-au strans can 400 zile restanta dar din iunie 2012 am reinceput sa depun cate 1000eur pe luna , respectiv iunie , iulie , august , septembrie , iar din octombrie cate 200eur resatanta scazand considerabil ramanand restant cam 800eur . In ianuarie am primit o hotarare judecatoreasca de executare silita iar in februarie o citatie sa ma prezint la executorul judecatoresc . M-am prezenatat doar eu , firma recuperatoare nu a dat curs invitatiei , contul mi-a fost blocat deci nu mai am unde sa fac plati .
Va rog frumos un sfat cum pot scapa de executare silita .
Va multumesc anticipat .