pe scurt, acum 3 zile mi s-a retinut permisul pentru asa zisa neacordare de prioritate
-pieton cu bicicleta de coarne, pe scuarul care are aprox 15m, intre cele 4 benzi, calea sagului din Timisoara, la Turist cum se spune in zona,
-retinere permis ca nu am acordat prioritate, desi pietonul era pe scuar
-masina de politie MCV dar venea de undeva din spate, deci nu aveau cum sa vada ce vedeam eu in fata si faptul ca m-am inteles din priviri cu pietonul
-numere la masina de IF, se stie ce parere au banatenii frustrati la numerele de B si IF
-am solicitat sa scrie la mentiuni "nu sunt de acord"
-urmeaza sa depun contestatie in 1-2 zile (adica maine, 22.09, marti)
Care e procedura tinand cont ca permisul mi-a fost retinut in Timisoara, eu stau in Timisoara, dar buletinul il am inca pe Teleorman ?
Si care credeti ca sunt sansele tinand cont ca MCV-ul venea din spate si nu avea vizibilitatea care o aveam eu pentru a isi exprima parerea si nu mi-au demonstrat ca au filmare,
Buna ziua,
deoarece nu sa mai putut achita un credit garantat cu ipoteca sa ajuns la executare silita,locuinta apartine parintilor si acolo isi au si domiciliul iar creditul e pe numele fiului,garantat cu ipoteca pe apartamentul parintilor.Dupa cum am zis sa ajuns la executare silita si am propus pentru a nu pierde apartamentul sa se retina din pensiile parintilor si salariul fiului o suma de bani,respectiv proprire. E posibil sa se faca proprire si sa nu mai piarda apartamentul?