pe scurt, acum 3 zile mi s-a retinut permisul pentru asa zisa neacordare de prioritate
-pieton cu bicicleta de coarne, pe scuarul care are aprox 15m, intre cele 4 benzi, calea sagului din Timisoara, la Turist cum se spune in zona,
-retinere permis ca nu am acordat prioritate, desi pietonul era pe scuar
-masina de politie MCV dar venea de undeva din spate, deci nu aveau cum sa vada ce vedeam eu in fata si faptul ca m-am inteles din priviri cu pietonul
-numere la masina de IF, se stie ce parere au banatenii frustrati la numerele de B si IF
-am solicitat sa scrie la mentiuni "nu sunt de acord"
-urmeaza sa depun contestatie in 1-2 zile (adica maine, 22.09, marti)
Care e procedura tinand cont ca permisul mi-a fost retinut in Timisoara, eu stau in Timisoara, dar buletinul il am inca pe Teleorman ?
Si care credeti ca sunt sansele tinand cont ca MCV-ul venea din spate si nu avea vizibilitatea care o aveam eu pentru a isi exprima parerea si nu mi-au demonstrat ca au filmare,
procesul verbal se bucura de o prezumtie de legalitate. daca il contestati in instanta aveti obligatia de a rasturna aceasta prezumtie. daca v-ati inteles din priviri cu pietonul asta poate fi demonstrat de pietonul respectiv sau de vreun trecator/pasager din masina dvs. in lipsa acestor persoane (care sa fie audiate ca martor) nu aveti sanse in instanta.