avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate Rose42

Activitate Rose42

Răspuns la discuția Testament
Daca s-a facut unul ar fi in perioada iulie -august 2011.Sotul meu a decedat si doream sa stiu daca a facut un testament fara sa ma informat in prealabil,deoarece el era un om foarte preocupat de amanunte si nu-mi vine sa cred ca a lasat totul la intamplare.Daca ma duc acolo cu certificatul de deces,as putea afla daca exista un testament?Cum as putea avea acces la RNT?
Răspuns la discuția Testament
Multumesc pentru raspuns.Mai am o intrebare,cum as putea sa aflu daca exista un testament,atata vreme cat nu stiu daca a fost facut sau nu,doar cu siguranta ca daca s-ar fi facut ,ar fi in Bucuresti.Exista o procedura in acest sens?
Discuție Testament
Am facut un testament pentru toate bunurie mele in favoarea mamei.1.Daca ma casatoresc,in caz de deces a meu,testamentul ramane valabil sau nu?Cat ar reveni mamei si cat sotului?2.Daca as avea un copil cu sotul meu,ce se intampla cu testamentu facut in favoarea mamei/Cat revine copilului,mamei si sotului vaduv?3.Daca am un copil si vreau sa anulez testamentul facut anterior,care este procedura?Mutumesc.