Daca s-a facut unul ar fi in perioada iulie -august 2011.Sotul meu a decedat si doream sa stiu daca a facut un testament fara sa ma informat in prealabil,deoarece el era un om foarte preocupat de amanunte si nu-mi vine sa cred ca a lasat totul la intamplare.Daca ma duc acolo cu certificatul de deces,as putea afla daca exista un testament?Cum as putea avea acces la RNT?
Multumesc pentru raspuns.Mai am o intrebare,cum as putea sa aflu daca exista un testament,atata vreme cat nu stiu daca a fost facut sau nu,doar cu siguranta ca daca s-ar fi facut ,ar fi in Bucuresti.Exista o procedura in acest sens?
Am facut un testament pentru toate bunurie mele in favoarea mamei.1.Daca ma casatoresc,in caz de deces a meu,testamentul ramane valabil sau nu?Cat ar reveni mamei si cat sotului?2.Daca as avea un copil cu sotul meu,ce se intampla cu testamentu facut in favoarea mamei/Cat revine copilului,mamei si sotului vaduv?3.Daca am un copil si vreau sa anulez testamentul facut anterior,care este procedura?Mutumesc.