avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate zoicaro

Activitate zoicaro

Va rog f mult sa ma ajute cineva
Fata mea a avut o relatie cu un baiat 1 an de zile, s-a despartit de el pt ca era f gelos si posesiv. El nu a acceptat acest lucru si i-a facut f rau urmarind-o peste tot, amenintand-o pe ea si pe mine ca ne omoara, ca baga cutitul in noi,venind mereu la usa apartamentului batand si stigand ca nu se termina asa , ca el vrea sa fie cu ea, apeluri numeroase atat noaptea cat si ziua, mesaje de intimidare ca el se omoara, ca o sa-l aibe pe constiinta toata viata, toate acestea au dus la inducerea ei intr-o stare de teama , facand soc psihic ( acum in tratament). I-am spus atat eu cat si fiica mea sa ne lase in pace, ca-i agraveaza boala si mai mult, ca-i trebuie liniste, am facut plangeri la Politie, am chemat multe echipaje de Politie care ii dadeau amenzi, dar care nu contau pt el, am adus si martori, dar degeaba, nu s-a rezolvat nimic, pentru el conta razbunarea.
Va rog sa-mi spuneti ce sa fac. Stiu ca trebuie sa-l dau in judecata la penal (stiu ca trebuie sa dau f multi bani pe care eu nu-i am , am 800 lei luna pt 2 pers.), eu nu as vrea ca sa ajunga fata mea prin acestea datorita starii psihice, mi-e frica ca sa nu-i faca cazier domnului si aoi acesta sa faca si mai rau si sa-i inrautateasca starea de sanatate a fiicei mele (m-am gandit ca poate daca merge in instanta s-o speria si n-o mai face).
Cum sa fac, pe cale amiabila sa rezolv aceasta situatie (se poate si in instanta fara a ajunge la cazier, la o intelegere?)De unde am certitudinea ca nu va incepe din nou?
La Politie, dar cum, ca vreau ca dosarul sa se redeschida daca este cazul, pe ce baza sa retrag plangerile.
Care este calea optima.
Cu speranta ca cineva cu suflet ma va ajuta, va multumesc anticipat.