avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate raluklly

Activitate raluklly

Discuție custodie unica
pot sa obtin custodia unica a copilei mele de 1 an?eu vreau custodia unica deoarece mediul in care fostul sot vrea sa imi duca copilul in cazul unei custodii comune este o casa la tara (acolo locuieste acum cu parintii lui), cu wc in curte, beci deschis, animale multe, incalzire la soba; unde imi este foarte frica sa o las deoarece fata mea este foarte zapacita si nu sta locului si nu are cine sa stea numai dupa ea deoarece niciodata nu a stat singura nici cu tatal si nici cu bunicii ei..Eu vreau ca el sa aiba o relatie cu fetita, sa o viziteze cat mai des dar nu sa o ia la el.Sunt de acord sa iasa cu ea in Bucuresti oriunde dar sa nu o duca la tara deoarece v-am mai spus: nu sta nimeni dupa ea.De fiecare data cand m-am dus la parintii lui numai eu am stat cu ea.Plus ca nu stiu daca ma ajuta la proces dar sotul meu a fost si violent cu mine, fapt pt care am si divortat(am certificat medico legal si plangere la politie).Mentionez si faptul ca eu nu mi-am lasat fetita singura decat cu mama mea( maxim 4-5 ore), in rest nu a stat nici cu tatal ei mai mult de 10 minute singura.