avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Activitate obstinato

Activitate obstinato

Tin sa multumesc din suflet pt asistenta acordata.Intr-adevar arhiva Salvamar se afla la RATC.
O alta intrepindere pt care am lucrat a fost IHR. Mangalia. In 1974 lucram ca receptioner la Hotel Venus.Unde va fi fiind acum arhiva IHR Mangalia?
Mai am o necunoscuta: arhiva SALVAMAR !Am lucrat in doua rinduri ca salvamarist.Prima data in 1971.Institutia SALVAMAR functiona pe atunci in cadrul I.T.C.(Intreprinderea de Transporturi Constanta).A doua oara am lucrat in vara lui 1979,pe plaja din Mamaia.Cel care se ocupa de angajari era un antrenor de scrima .Nu am alte amanunte despre persoana in cauza.Cui sa ma adresez pt a obtine date necesare pt completarea cartii de munca?
Din pacate nu...mii de multumiri pt incercare...Exista cumva un nomenclator de sigle ale unor intreprinderi care au disparut?
Nu stiu ce inseamna sigla C.R.R.Vag imi aduc aminte ca intreprinderea colecta cereale si avea legatura cu Siloz Port Constanta.Am nevoie de date pt completarea cartii de munca.Dati-mi,va rog,o mina de ajutor !