avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva C.R.R - completarea carnetului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva C.R.R - completarea carnetului de munca

Nu stiu ce inseamna sigla C.R.R.Vag imi aduc aminte ca intreprinderea colecta cereale si avea legatura cu Siloz Port Constanta.Am nevoie de date pt completarea cartii de munca.Dati-mi,va rog,o mina de ajutor !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:14, 27 Noiembrie 2014
C.R.R = Centru de recuperare si refolosire ... :-/
Din pacate nu...mii de multumiri pt incercare...Exista cumva un nomenclator de sigle ale unor intreprinderi care au disparut?
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2013
obstinato, utilizator
Nu exista sa ceva .... dati-ne mai multe detalii si poate reusim ...
Mai am o necunoscuta: arhiva SALVAMAR !Am lucrat in doua rinduri ca salvamarist.Prima data in 1971.Institutia SALVAMAR functiona pe atunci in cadrul I.T.C.(Intreprinderea de Transporturi Constanta).A doua oara am lucrat in vara lui 1979,pe plaja din Mamaia.Cel care se ocupa de angajari era un antrenor de scrima .Nu am alte amanunte despre persoana in cauza.Cui sa ma adresez pt a obtine date necesare pt completarea cartii de munca?
1. in 1979 I.T.C. Constanta se transforma in Intreprinderea Judeteana de Transport Local Constanta preluand autovehiculele de la unitatile subordonate Consiliului Popular Judetean Constanta, tot in acelasi an este introdusa autotaxarea in mijloacele de transport in comun.

2. In 1990, I.J.T.L. Constanta se transforma in Regie Autonoma, iar activitatea de transport persoane cu taximetrul si cea a autoutilitarelor de transport marfa se desprind formand un agent separat.

3. Avand in vedere cele mentionate mai sus, pentru eliberarea unei adeverinte de vechime va puteti adresa RATC Constanta succesoarea fostei IJTL Constanta ..
Adresa: Str. Industriala 8, 900147 Constanta
E-mail: office@ratc.ro

Alte discuții în legătură

Documente carte de muncă apocale apocale am fost detașat în 1985 la IHR Mangalia pentru câteva luni pe perioada verii, cum aș putea obține din arhiva lor o copie după contractul de muncă de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa aflu unde se afla arhiva siloz port constanta ! nicolaepanfil nicolaepanfil Cine stie unde pot gasi ahiva siloz port Constanta ? Am nevoie pentru cartea de munca sa imi scot vechimea sa ma pot pensiona. (vezi toată discuția)
Arhive cărți munca Carnicu Carnicu Va rog sa mă ajutați cu informații despre arhivă următoarelor societăți: C.M.C.I.B.- uzina București 1973 -1976; I.U.I.U. ISLAZ Alexandria ... (vezi toată discuția)