avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Documente carte de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Documente carte de muncă

am fost detașat în 1985 la IHR Mangalia pentru câteva luni pe perioada verii, cum aș putea obține din arhiva lor o copie după contractul de muncă de atunci, detașarea, etc. ?
Cel mai recent răspuns: apocale , utilizator 17:25, 19 Iunie 2015
Pentru IHR Mangalia incercati la SC Mangalia SA , str. Portului nr.40, Mangalia.
IHR este acum THR Marea Neagră 0241 752452
Atunci solicitati acestei societati sa va elibereze copie de pe documentele dorite.
Bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva c.r.r - completarea carnetului de munca obstinato obstinato Nu stiu ce inseamna sigla C.R.R.Vag imi aduc aminte ca intreprinderea colecta cereale si avea legatura cu Siloz Port Constanta.Am nevoie de date pt completarea ... (vezi toată discuția)
Unde se află actualmente arhiva fostei ithr mangalia? Îmi trebuie ... mihai.i@usm.ro mihai.i@usm.ro Unde se află actualmente arhiva fostei ITHR Mangalia? Îmi trebuie pentru vechime fiind fost angajat în stațiunea Venus, anii 70-80. Mulțumesc frumos! I. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa aflu unde se afla arhiva siloz port constanta ! nicolaepanfil nicolaepanfil Cine stie unde pot gasi ahiva siloz port Constanta ? Am nevoie pentru cartea de munca sa imi scot vechimea sa ma pot pensiona. (vezi toată discuția)