avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate berty81

Activitate berty81

Nu va inteleg intrebarea... Eu am postat acest mesaj pentru a aduce la cunostinta faptul ca s-a reintrodus taxa de timbu la infiintarea asociatiilor de proprietari.... Daca am gresit cu ceva imi cer scuze dar chiar nu va inteleg comentariul...
ORDONANTA DE URGENTA nr. 80/2013 din 26 iunie 2013 privind taxele judiciare de timbru
Daca nu a mai scris nimeni pana acum va aduc la cunostinta ca incepand din Iulie 2013:
ART. 21
Cererea privind înregistrarea asociaţiilor de proprietari, de locatari sau mixte şi apelul împotriva încheierii judecătorului-delegat se taxează cu 20 lei.
. Cu alte cuvinte a aparut taxa de timbru...
Multumesc tuturor pentru indrumari. Din pacate dorinta de separare este a locatarilor. Eu doar trebuie sa o pun in aplicare. De acest acord am nevoie la dosarul de infiintare a asociatiei, altfel nu l-as fi conceput.
Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am o asociatie de locatari pe 2 scari. Vreau sa le fac dosarele de infiintare asociatii de proprietari separate, iar cei de la Administratia Financiara mi-au cerut acodrul de delimitare a spatiilor comune pe scari. Am cautat pe net un model dar nu am gasit. Imi puteti macar sugera cam ce ar trebui sa contina acest acord. Modul in care ar trebui sa compun acordul. Nu am niciun punct de plecare si e frustrant....
Multumesc anticipat pentru ajutor.