Buna ziua, as dorii si eu sa stiu de ce pregatire profesionala este nevoie pentru infiintarea unor cursuri de creatie particulare pentru copii. Este suficient DPPD-ul facut in facultate? Si ce forma juridica ar trebui sa aleg pentru acesta activitate?
buna ziua. am si au un copil de 3 ani si as vrea sa obtin custodie unica. situatia este urmatoarea: nu am fost casatoriti deci nu se pune problema de divort sau partaj singura problema este custodia copiluli. tatal copilului este arestat de aproape 2 ani deci copilul a fost crescut doar de mine si de familia mea din pc de vedere financiar pt ca nu lucrez, nu exista nici un fel de apropiere intre tatal copilului si copil pt ca nici nu ar avea cum sa existe in conditiile in care s-au vazut de 3-4 ori pe an, domiciliul copilului este la mine pt ca aici am locuit si oricum aici sunt conditii mai bune in locuinta tatalui nu exista nici macar o baie doar un wc in curte plus ca nivelul de educatie al tatalui este redus incercand sa invete si copilul sa vorbeasca prostii (injuraturi). eu nu imi doresc ca, copilul meu sa creasca intr-un asemenea mediu si ce cladesc eu de cand s-a nascut sa fie spulberat in 10 minute de stat cu tatal lui. am sanse sa obtin custodia unica? multumesc anticipat.