avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cursuri de creatie pentru copii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cursuri de creatie pentru copii

Buna ziua, as dorii si eu sa stiu de ce pregatire profesionala este nevoie pentru infiintarea unor cursuri de creatie particulare pentru copii. Este suficient DPPD-ul facut in facultate? Si ce forma juridica ar trebui sa aleg pentru acesta activitate?

Alte discuții în legătură

fonduri modernizare gradinita FELYSS FELYSS Buna seara! Pot primi fonduri nerambursabile pentru modernizarea unei gradinite particulare din mediul urban sau pentru pregatirea personalului didactic?Va ... (vezi toată discuția)
Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)