avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate eu_eu106

Activitate eu_eu106

Buna seara..eu ca si pfa inregistrat cu coduri caen pt restaurant,fast-food am inchiriat un spatiu,o casuta de lemn,in parcarea unui mall...de la respectivul mall...dupa c am facut o investitie in ridicarea si acoperirea unei terase(nu pt ca aveam eu chef si bani de investitii ci pt ca era singura solutie sa mai avem clienti pe timp de iarna) impreuna cu incasarile vizibil scazute m-au "ajutat"sa adun restante la plata chiriei..in urma unui control OPC vizand autorizatii de la primarie ne-am trezit k noi nu avem asa ceva pt cei care ne-au inchiriat trebuiau intai sa inregistreze spatiul in cf...ori noi eram desenati cu pixul in schitza spatiului...iar acum pt ca nu mai suntem profitabili vor sa incheiem contractul pt k ne-au spus k nu pot rezolva "problema" va trebui sa inchidem contractul desi noi avem contract pana in 2014..acu problema mea este:
eu nu mai vreau oricum sa mai continui acolo dar nici sa ramana asa..pt prea mult am facut noi pt spatiul acela...si as vrea sa radiem datoria in contul investitiei si a prejudiciului cauzat de amanarea unui raspun(1 luna in care si eu si prietenul meu aman2 angajati la pfa am stat acasa fara nici un venit din cauza hotararii lor..si a nerespectarii legii)
intrebarea mea este..voi avea sansa de castig ar avea rost sa ii dau in judecata?